Cabinet Psihologie Bals

Ciontu Ion - Cabinet Individual de Psihologie

Cabinet Psihologie Bals reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Bals: Ciontu Ion - Cabinet Individual de Psihologie.

Cabinet Individual de Psihologie
psih. Ciontu Ion - 0764.877.333
Psihologie clinica
Psihologia transporturilor
Psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale
Psihologia muncii şi organizaţională
Psihopedagogie speciala

Despre Noi

Cabinet Individual de Psihologie Ciontu Ion va ofera servicii de psihoterapie individuala, psihologie clinica, evaluare psihologica pentru copii, adolescenti, adulti, batrani, cuplu si familie, grupuri de suport, de comunicare, de dezvoltare personala, avand ca scop autocunoasterea, imbunatatirea imaginii de sine etc.

psiholog bals

In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, alegerea unei terapii devine o solutie posibila si viabila, insa adeseori pasul nu este facut. Este insa bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza diferit la dificultati, intr-un mod unic si personal care se poate manifesta la nivelul gandurilor, al comportamentelor, prin emotii sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.

Psihoterapia consta intr-o serie de tehnici care au ca scop tratarea sanatatii mentale, emotionale, precum si unele afectiuni psihiatrice. Psihoterapia ajuta pacientul sa inteleaga care sunt factorii ce le determina starile si ii ajuta sa accepte punctele slabe, dar si cele forte. Daca oamenii isi pot identifica sentimentele si modalitatea in care percep viata, le este mai usor sa faca fata situatiilor dificile.

Problemele abordate prin consiliere sunt mai putin severe (tulburari cu caracter reactiv, probleme familiale, impas existential, crize de dezvoltare etc.) si presupun, de regula, un numar mai redus de sedinte. Din acest punct de vedere, uneori consilierea se poate reduce si la o singura intalnire consilier-client prin care acesta din urma poate realiza, cu indrumarea specialistului, o clarificare a situatiei sale si a scopurilor pe care si le propune in viitor.

In numeroase situatii, consilierea presupune, pe langa suportul emotional oferit de psiholog si furnizarea de informatii concrete, utile pentru solutionarea problematicii prezente a clientului.

Servicii

Psihologie

  • Psihologie clinica

Evaluare psihologica si psihodiagnostic

  • Evaluare psihologica periodica a personalului

Servicii pentru companii - MRU,NLP,Consiliere

  • Consiliere organizationala (pentru angajati)
  • Psihologia Transporturilor
  • Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale

Pregatire pentru MAI, MAPN

Galerie foto