Cabinet Psihologie Brasov

Cabinet individual de psihologie-psihoterapie Dr.Gherasim Catalin Marius

Cabinet Psihologie Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Brasov: Cabinet individual de psihologie-psihoterapie Dr.Gherasim Catalin Marius.

ESTE   PRIMUL  CABINET  DE  PSIHOLOGIE  INDIVIDUALA  INFIINTAT  IN  ORASUL  BRASOV  IN  ANUL 1998.    CABINETUL  NOSTRU  OFERA  SERVICII  DIVERSE,  COMPLEXE SI  PROFESIONALE  DE  PSIHOLOGIE  APLICATA.    ESTE  ACREDITAT  SI   ATESTAT  DE  CATRE  COLEGIUL  PSIHOLOGILOR  DIN  ROMANIA  - FIIND  INREGISTRAT  IN  REGISTRUL  UNIC  AL  PSIHOLOGILOR  CU  DREPT  DE LIBERA PRACTICA CU COD NR.:  1BV0139. EXPERT PSIHOLOG DEFINITIV ATESTAT DE INSTITUTUL DE PSIHOLOGIE JUDICIARA INREGISTRAT IN   TABLOUL  EXPERTILOR PSIHOLOGI - TEP CU CODUL NR.: 020TEP.

Situat central, in zona dintre Spitalul Judetean - Piata Astra - Calea Bucuresti , cabinetul nostru a fost infiintat cu scopul de a oferi servicii de psihologie de performanta, intr-o forma care sa acopere cat mai multe fatete ale psihologiei aplicate. Viziunea noastra este una holistica in care fiecare persoana este unica, un intreg fara diviziuni sau bariere individuale si ceea ce face, gandeste si simte este unitar. Dupa principiile adleriene, noi definim omul ca un individ ce se misca spre realizarea scopului sau unic, personal, ghidandu-se cu un set de convingeri create de el din primii ani de viata, subiective, cu care rezolva sarcinile vietii in stil propriu, stil cu atat mai sanatos cu cat este mai util siesi si celorlalti. Intreaga noastra activitate este supusa clauzei de confidentialitate. Valorile aplicate de noi in activitate sunt exprimate prin: excelenta, confidentialitate, integritate, tenacitate , inovatie si amabilitate. In testarile si evaluarile noastre folosim instrumente recunoscute international, licentiate si etalonate pe populatie romaneasca, cu un grad de fidelitate si validitate ridicata.

Echipa noastra este formata din:

- Dr. GHERASIM CATALIN MARIUS - psiholog principal - doctor in psihologie

- psihoterapeut supervizor-formator, format in psihoterapia individuala (Adleriana), psiholog principal in domeniile: psihoterapiei adleriene, psihologiei clinice, psihologiei muncii si organizationale, psihologiei transporturilor, psihologiei aplicata in servicii, psihologiei educationale, consiliere scolara si vocationala, psihologiei aplicate in domeniul securitatii nationale, supervizor - formator in psihoterapie adleriana, supervizor in psihologia clinica, supervizor - formator in psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologia aplicata in servicii si supervizor - formator in psihologia aplicata in domeniul securitatii  nationale.

- expert psiholog definitiv atestat de catre Institutul de Psihologie Judiciara si inscris in TEP - Tabloul Expertilor Psihologi cu codul de  inregistrare 020TEP.

- Psiholog M.A. Neculai Alexandra Georgiana - master in psihologie

- psiholog practicant autonom in domeniile psihologiei muncii si organizationala , psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale si psiholog practicant autonom in domeniul psihologiei transporturilor - master in consiliere si consiliere educationala.

Servicii

Psihologie clinica:

 - investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor psihice si al altor conditii de patologie care implica in etiopatogeneza mecanisme psihologice.
 - evaluarea starii de sanatate mentala.
 - evaluari cognitive si neuropsihologica.
 - evaluari comportamentale.
 - evaluari bio - fiziologice.
 - evaluari subiectiv-emotionale.
 - evaluarea personalitatii si a mecanismelor de coping/adaptare/defensive.
 - evaluarea unor aspecte psihologice specifice cuplului, familiei sau altor grupuri.
 - evaluarea contextului familial, profesional, social, economic, cultural in care se manifesta problemele psihologice.
 - evaluarea gradului de discernamant al persoanei.
 - evaluarea dezvoltarii psihologice.
 - consiliere si terapie suportiva.
 - terapii de scurta durata focalizate pe problema, preventie tertiara, recuperare si reeducare (individuale, de grup, cuplu si familie).
 - terapii standard de relaxare si sugestive.
 - consiliere prin tehnici comportamentale.
 - managementul conflictului, mediere si negociere.

Terapie prin lumina polarizata si cromoterapie cu ajutorul sistemului Bioptron:

 - deficiente energetice
 - deficiente de concentrare si memorare
 - stimularea sistemului imunitar
 - echilibrare psihica
 - stimularea activitatii intelectuale
 - reducerea anxietatii
 - eliberare de stres
 - un somn mai bun

Galerie foto