Cabinet Psihologie Deva

Cabinet de psihologie Deva - Silaghi Ganea Gabriela Laura

Cabinet Psihologie Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Deva: Cabinet de psihologie Deva - Silaghi Ganea Gabriela Laura.

cabinet psihologie deva

Despre Noi

psiholog devaSILAGHI-GANEA  GABRIELA-LAURA - Psiholog specialist in psihologie clinica, Psihoterapeut autonom in psihoterapie integrativa va ofera servicii de consiliere si psihoterapie, evaluari psihologice clinice pentru adulti, adolescenti, copii, cuplu si familie. Toate problemele, ideile, emotiile, fricile clientului isi gasesc dreptul la exprimare, analiza si intelegere. Scopul este ca in relatie cu terapeutul, clientul sa isi poata pune intrebarile potrivite; astfel noi raspunsuri se pot transforma in solutii eficiente de viata. Durata terapiei poate varia in functie de fiecare caz si de nevoile fiecaruia.

Fiecare dintre noi are sau poate avea in familie persoane cu afectiuni psihice mai mult sau mai putin vizibile. Depresia, anxietatea, au devenit probleme cotidiene, care adesea ii indeparteaza pe oameni unii de altii, de societate, de sansa de a avea o viata implinita. Doar trecand peste prejudecata ca boala psihica e o rusine si vazand in suferinta semenilor nostrii strigatul lor de ajutor, vom castiga batalia cu aceste afectiuni. Pentru a fi eficiente serviciile de sanatate mentala trebuie sa fie aproape de comunitate si usor accesibile pentru cei ce au nevoie de ele.

Sedintele de consiliere si psihoterapie se adreseaza oricarei persoane, cuplu sau familii care doresc sa primeasca ajutor cu privire la orice dificultati de ordin psiho-emotional, pentru imbunatatirea calitatii vietii, de ex.: relatii conflictuale in familie sau in cuplu, adictii (dependenta de alcool, jocuri de noroc, tutun, droguri s.a.), dinamica sexuala, boli incurabile si dizabilitati, doliu, divort, boli psihosomatice (afectiuni a caror aparitie sau evolutie este influentata de factori psihologici, de ex.: astm, migrene, anorexie, bulimie, obezitate, ulcer, diabet zaharat, cancer s.a.), dificultati in luarea unei decizii, depresie etc.

Servicii

Consiliere si servicii psihlogice

Psihoterapie integrativa

In cadrul cabinetului puteti beneficia de:

  • evaluare psihologica
  • consiliere psihologica copii, adolescenti si adulti
  • psihoterapie individuala si /sau de familie , de cuplu
  • interventie psihologica in scopul autocunoasterii si dezvoltarii personale a preventiei si remiterii problemelor comportamentale , cognitive, emotionale
  • psihoterapie adulti-depresii, dificultati de comunicare, dificultati in luarea deciziilor , anxietate , fobie , dependente (tutun, alcool,etc), atacuri de panica, managementul stresului, pierderea unei persoane dragi , insomnii , devalorizari, certuri frecvente, violenta verbala si fizica , indecizia de a ramane in relatie , anorexia si bulimia
  • psihoterapie copii si adolescenti- violenta , nervozitate , fuga de acasa , minciuna , esec scolar, absenteism ,abandon , anxietate , fobii , atacuri de panica.
  • sedinte de videoterapie online

Galerie foto