Cabinet Psihologie Focsani

Cabinet individual de psihologie Focsani

Cabinet Psihologie Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Focsani: Cabinet individual de psihologie Focsani.

Psihologia muncii si organizationala

Vizeaza colaborarea cu sectorul de medicina muncii in concordanta cu legea privind securitatea si protectia muncii. Metodele psihologice in acest domeniu sunt de asemeni utilizate in vederea evaluarii, selectiei si expertizei psihologice la angajare/mentinere in functie sau in scopul avizarii psihologice, pentru diagnoza si intenventie organizationala, precum si realizarea consultantei psihologice pentru managementul resurselor umane.

Psihologia transporturilor

Se adreseaza angajatorilor care au ca obiect de activitate transporturile sau persoanelor fizice care doresc sa obtina permisul de conducere auto.

Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale

Se adreseaza in special angajatorilor care au personal care necesita aviz de port arma sau persoanelor fizice ce doresc sa obtina permisul de port arma.


Psihologie clinica

Se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care sunt interesate de starea de sanatate psihica sau de ameliorarea ei. Acest demers poate presupune investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor mentale, evaluarea starii mentale ca preconditie pentru desfasurarea unor activitati care impun prin lege examinarea psihologica, evaluarea gradului de discernamant si a dezvoltarii psihice, precum si interventii specifice de tipul consilierii, psihoterapiei.
  • psihopedagogie speciala - logopedie - terapia tulburarilor de limbaj si comunicare (verbal, scris, citit, socotit):

- se adreseaza copiilor sau persoanelor cu sechele generate de accidente vasculare sau a altor tulburari de natura neurologica, cat si consilierea familiei logopatului cu privire la atitudinea fata de tulburarile de vorbire si la suportul ce poate sa-l ofere acestuia.

Psihoterapie cognitiv comportamentala, relaxare si hipnoza eriksoniana

Iti oferim o educatie mentala pentru a fi puternic emotional si sanatos!

Psihoterapie turistica

In acest mod, oricine doreste sa trateze probleme precum stress-ul, nevroza, depresia, disfunctii in cuplu, poate beneficia atat de o calatorie intr-o zona deosebita, cat si de sedinte de psihoterapie.

Psihologie online

Acest serviciu se adreseaza atat persoanelor din Romania, cat si celor din strainatate. cabinet de psihologie online care respecta regulile de functionare ale acestui tip de demers psihologic. Fara a se substitui psihoterapiei, cabinetul ofera consultatii psihologice in limba romana, in baza unei programari.
Metodologia si instrumentele folosite sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.
Examinarea psihologica presupune colectarea informatiilor despre clienti in scopul identificarii gradului de adecvare intr-un loc de munca sau pentru o activitate. poate include: teste creion-hartie si pe calculator prin care sunt obtinute, intr-un timp relativ scurt, informatii precise, cuantificabile si obiective despre caracteristicile psihologice ale subiectului, interviul - prin care se aduna informatii privind istoria personala a acestuia si nu in ultimul rand observatia privind comportarea pe tot parcursul examinarii.
Rezultatele obtinute sunt confidentiale si se pot concretiza sub forma de avize, rapoarte, profiluri psihologice etc.
Se ofera si posibilitatea deplasarii la sediul firmelor pentru realizarea testarilor.
Tariful este diferentiat în functie de tipul examinarii si/sau de categoria profesionala. Pentru persoanele juridice in functie de durata contractului, tipul examinarii, numarul si categoria profesionala a angajatilor.