Cabinet Psihologie Oradea

Cabinet Individual psihologie Oieru Sonia

Cabinet Psihologie Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Oradea: Cabinet Individual psihologie Oieru Sonia.

Cabinetul Individual de Psihologie Oieru Dana Sonia situat in Oradea, str. Republicii, ofera servicii de psihologie clinica si psihoterapie si psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, conform atestatelor eliberate de Colegiul Psihologilor din România.

Servicii

Oferta detaliata a serviciilor oferite cuprinde:

- supervizare profesionala in psihologie clinica si psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale;
- evaluare psihologica clinica - nivel de expertiza;
- interventie psihologica clinica - consiliere psihologica si psihoterapie de orientare cognitiv-comportamentala si sistemica familiala cu adresabilitate pentru un foarte larg spectru de tulburari si simptome: anxietate (de sanatate, de performanta, sociala, relationala, atac de panica, tulburare de anxietate generalizata, tulburare obsesiv-compulsiva etc), depresie, fobii, tulburari de comportament alimentar, tulburari de dinamica a cuplului si familiei, comportament adictiv (fumat, consum de alcool, consum de droguri, joc patologic, shopping patologic), furie, ingrijorare, sindrom de oboseala cronica, tulburari de somn etc.
- evaluare psihologica in vederea obtinerii/prelungirii permisului de port arma.

Galerie foto