Cabinet Psihologie Rasnov

Cabinet individual de Psihologie Coman Florentina

Cabinet Psihologie Rasnov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Rasnov: Cabinet individual de Psihologie Coman Florentina .

Situat in Rasnov, in cadrul Complexului Saxonia, este modern utilat, elegant, usor de gasit. Atestat de libera practica in Consiliere Scolara, formare in Psihoterapie Adleriana. Daca vrei pentru tine ce este mai bun, suni, iti faci programare chiar acum, si parcurgi demersul terapeutic, devenind astfel acea persoana care iti doresti sa fii: sigura pe tine, de succes, echilibrata si increzatoare, constienta de potentialul enorm de care dispui pentru a depasi orice obstacol, dependenta sau provocare ti-ar sta inainte. Printr-o astfel de decizie, tu iti creezi, chiar incepand de azi, un destin de invingator. Eu sunt aici pentru ca Tu sa fii Bine si Implinit.

Servicii

- consilierea copiilor si adolescentilor (grupuri de autocunoastere, dezvoltare personala, consiliere individuala),
- consilierea parintilor si a familiei, logopedie, evaluare psihologica si psihodiagnostic, , psihoterapie individuala si de grup pentru copii, adolescenti, adulti in: atacuri de panica, fobii, imbunatatirea stimei de sine, disfunctii sexuale, alte.

Galerie foto