Cabinet Psihologie Satu Mare

Cabinet individual de Psihologie Bumbulut Sorina

Cabinet Psihologie Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Satu Mare: Cabinet individual de Psihologie Bumbulut Sorina.

psiholog-satu-mare

Despre Noi

Psiholog clinian principal si psihoterapeut, cu drept de libera practica acordat de Colegiul Psihologilor din Romania (cod 02193)
Cabinet individual de psihologie acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania (1BH0684)
Experienta si formare profesionala

  • Psiholog clinician - Spitalul Municipal Satu Mare si LSM Cluj-Napoca (1986 – 1997)
  • Formare in psihodrama in cadrul Institutului de Psihodrama pentru Europa (1991 – 1999)
  • Formare pentru munca cu fete si femei care au suferit violenta (1998 – 2006)
  • Evaluare si consiliere psihologica pentru copii, tineri si femei in situatii de violenta in cadrul Centrului de consiliere al AFIV-Artemis din Cluj-Napoca (1998 - 2007)
  • Membra fondatoare a Societatii de psihodrama J.L. Moreno
  • Fondatoare a Asociatiei femeilor impotriva violentei - Artemiscabinet psihologie satu mare

Cabinet Individual de Psihologie - Bumbulut Sorina va ofera servicii de psihoterapie individuala pentru copii, adolescenti, adulti, batrani, cuplu si familie, dar si psihoterapie de grup: grupuri de suport, de comunicare, de dezvoltare personala, avand ca scop autocunoasterea, imbunatatirea imaginii de sine etc.

psihologie satu mareProblemele abordate prin consiliere sunt mai putin severe (tulburari cu caracter reactiv, probleme familiale, impas existential, crize de dezvoltare etc.) si presupun, de regula, un numar mai redus de sedinte. Din acest punct de vedere, uneori consilierea se poate reduce si la o singura intalnire consilier-client prin care acesta din urma poate realiza, cu indrumarea specialistului, o clarificare a situatiei sale si a scopurilor pe care si le propune in viitor. In numeroase situatii, consilierea presupune, pe langa suportul emotional oferit de psiholog si furnizarea de informatii concrete, utile pentru solutionarea problematicii prezente a clientului.

Programari la telefon
De Luni pana Joi intre 09:00 - 11:00

Program de lucru zilnic
Intre 15:00 - 20:00

Servicii

  • Consiliere psihologica pentru copii si adulti care se confrunta cu violenta din partea unei persoane semnificative.
  • Psihoterapie de scurta durata, individuala si de grup, pentru redobandirea starii de bine psihic si somatic, explorare si optimizarea functionarii in diversele roluri pe care le avem, dezvoltarea de relatii sanatoase cu sine si cu cei cu care interactionam.
  • Psihoterapie prin metode psihodramatice. J.L. Moreno considera psihodrama “mai mult decat o metoda terapeutica … este o stiinta a sufletului, care elibereaza fiinta umana de spaimele sale, o pune in contact cu resursele ei cele mai adanci, dintre care cele dintai sunt spontaneitatea si capacitatea de a crea, ii prilejuieste intalnirea autentica cu celalalt.” In munca terapeutica inspirata de psihodrama vom cauta raspunsuri noi si creative, adecvate la situatiile de viata cu care va confruntati.
  • Programe de relaxare. Exista o multitudine de modalitati de a ne relaxa corpul si mintea, unele sunt folosite de zeci de ani, precum trainingul autogen Schultz, ori relaxarea musculara progresiva, altele au o istorie mult mai lunga – tehnicile orientale de respiratie si de meditatie, iar altele au fost elaborate mai recent, combinand experientele meditative cu exercitii fizice. Tehnicile de relaxare pot fi aplicate atat adultilor, cat si copiilor. Putem cauta impreuna tehnica de relaxare cea mai potrivita pentru fiecare, astfel incat sa devina o practica placuta si cu efecte benefice.

Galerie foto