Cabinet Psihologie Sighisoara

Cabinet Psihologie Nicolau Camelia Gica

Cabinet Psihologie Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Sighisoara: Cabinet Psihologie Nicolau Camelia Gica.

Cabinet individual de Psihologie
Nicolau Camelia Gica
0744.553.777

Despre Noi

cabinet psihologie sighisoaraCabinetul ofera consultatii si tratamente recomandate in toate afectiunile psihice, consiliere, examinari psihiatrice si psihologice, referate, servicii psihiatrice de medicina muncii, examinari psihiatrice si psihologice pentru orice fise medicale.

Psihologia nu este stiinta exclusiva a deficientelor si problemelor mentale, asa cum a fost ea catalogata de-a lungul deceniilor. Ea este, in acelasi timp, stiinta care se preocupa de punctele forte si virtutile umane, reanalizeaza „persoana obisnuita“ cu scopul de a descoperi in ea capacitatile care functioneaza bine si de a o ajuta sa-si dezvolte acele directii care sa-i implineasca viata proprie si pe a celor din jur.

cabinet psihologie sighisoaraSedintele de consiliere si psihoterapie se adreseaza oricarei persoane, cuplu sau familii care doresc sa primeasca ajutor cu privire la orice dificultati de ordin psiho-emotional , pentru imbunatatirea calitatii vietii, de ex.: relatii conflictuale in familie sau in cuplu, adictii (dependenta de alcool, jocuri de noroc, tutun, droguri s.a.), dinamica sexuala, boli incurabile si dizabilitati, doliu, divort, boli psihosomatice (afectiuni a caror aparitie sau evolutie este influentata de factori psihologici, de ex.: astm, migrene, anorexie, bulimie, obezitate, ulcer, diabet zaharat, cancer s.a.), dificultati in luarea unei decizii, depresie etc.

In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, alegerea unei terapii devine o solutie posibila si viabila, insa adeseori pasul nu este facut. Este insa bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza diferit la dificultati, intr-un mod unic si personal care se poate manifesta la nivelul gandurilor, al comportamentelor, prin emotii sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.

Servicii

Servicii psihologice:

Servicii oferite:
- psihologie educationala 
- psihoterapie pentru copii si adulti

Cei ce apeleaza la serviciile oferite la cabinet, isi vor descoperi puterea interioara din suflet. Cu aceasta putere si cu credinta, cu siguranta vei pasi drept si cu bucurie in viata!

„Daca am fi fost pasari,
Am fi fost infranti
in zborul catre inalt.
Daca am fi fost fluturi,
Am fi fost zdrobiti
chiar si de o petala de trandafir
Dar…a fost sa fim oameni:
Sa ..iubim
Sa-nvingem
Sa…traim!”

Camelia Nicolau: psiholog scolar, psihoterapeut

Galerie foto