Cabinet Psihologie Slatina

Cabinet psihologie Slatina

Cabinet Psihologie Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Slatina: Cabinet psihologie Slatina.

  Procesul de evaluare psihologica este unul complex in care psihoclinicianul va identifica potentialul de functionare a psihicului fiecarui client, va puncta eventualele dificultati sau abateri de la normalitate, si te va indruma spre un anumit tip de terapie (medicamentoasa, psihoterapie).
  Daca vrei pentru tine ce este mai bun, suni, iti faci programare chiar acum, si parcurgi demersul terapeutic, devenind astfel acea persoana care iti doresti sa fii: sigura pe tine, de succes, echilibrata si increzatoare, constienta de potentialul enorm de care dispui pentru a depasi orice obstacol, dependenta sau provocare ti-ar sta inainte. Printr-o astfel de decizie, tu iti creezi, chiar incepand de azi, un destin de invingator. Eu sunt aici pentru ca Tu sa fii Bine si Implinit.
  Impreuna cu psihologul te vei ghida dupa anumite teorii si dupa metode specifice domeniului, vei construi o relatie bazata pe implicare, comunicare si ASCULTARE astfel in cat acesta te va ajuta sa iti identifici, sa iti clarifici si sa iti rezolvi problemele.
  Scopul consilierii consta in folosirea mai eficienta a resurselor personale ale celui care solicita asistenta psihologica si in ameliorarea problemelor psihoemotionale si de comportament.
  Anxietatea este una dintre emotiile fundamentale ale vietii fara de care supravieturea si dezvoltarea umana nu pot fi concepute. Astfel, toti simtim anxietate, aceasta putand fi chiar un factor care uneori ajuta la mobilizarea resurselor in fata obstacolelor dificile. Cat de des si cat de intens simtim aceasta emotie si ce mecanisme avem pentru a regla starea de anxietate, variaza de la persoana la persoana. Cu toate acestea, atunci cand ajunge la un nivel de intensitate sever pe o perioada indelungata, interferand cu capacitatea de a functiona zilnic in mod satisfacator, anxietatea se poate constitui intr-una dintre cele mai des intalnite tulburari – tulburarea de anxietate.
  Tulburarile de anxietate sunt caracterizate prin frica si ingrijorare constante si coplesitoare, trairi care pot acapara toate resursele de energie si modifica semnificativ cursul vietii noastre.

Servicii

  • Evaluare si consiliere psihologica (adullti, adolescenti, copii);
  • Interventii terapeutice specifice in recuperarea copiilor cu tulburari de spectru autist si alte deficiente de comunicare, ADHD; sindrom DOWN; retard
  • Terapie logopedica pentru copiii icu tulburari de vorbire, hipoacuzie;
  • Terapie logopedica pentru recuperarea adultilor care au suferit accident vascular
  • Examinari psihologice permis auto toate categoriile; siguranta circulatiei; angajare; control periodic.

Galerie foto