Cabinet Psihologie Targu Jiu

Cabinet Psihologie Targu Jiu

Cabinet Psihologie Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Targu Jiu: Cabinet Psihologie Targu Jiu .

 

Despre Noi

cabinet psihologie targu jiuCABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE   vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra in ceea ce priveste examinarile psihologice, oferindu-va urmatoarele servicii :

 • Psihologia muncii si organizationala
 • Psihologia transporturilor
 • Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale

Psihologia muncii si organizationala – vizeaza colaborarea cu sectorul de medicina muncii in concordanta cu legea privind securitatea si protectia muncii. Metodele psihologice in acest domeniu sunt de asemeni utilizate in vederea evaluarii, selectiei si expertizei psihologice la angajare/mentinere in functie sau in scopul avizarii psihologice, pentru diagnoza si intenventie organizationala, precum si realizarea consultantei psihologice pentru managementul resurselor umane.

Principiile dupa care este ghidata oferta noastra de servicii sunt:cabinet psihologie targu jiu

 • clientul este exponentul propriilor nevoi identificate
 • orice interventie trebuie realizata numai in acord cu nevoile clientului
 • orice serviciu are un impact minim garantat
 • oferim intotdeauna solutia cea mai avantajoasa pentru client
 • clientul beneficiaza de confidentialitate deplina asupra informatiilor pe care le impartaseste cu reprezentantii companiei noastre
 • clientul este permanent informat asupra desfasurarii proiectelor care ii sunt dedicate

Examinarea psihologica presupune colectarea informatiilor despre clienti in scopul identificarii gradului de adecvare intr-un loc de munca sau pentru o activitate.
Examinarea poate include: teste creion-hartie si/sau pe calculator prin care sunt obtinute, intr-un timp relativ scurt, informatii precise, cuantificabile si obiective despre caracteristicile psihologice ale subiectului, interviul - prin care se aduna informatii privind istoria personala a acestuia si nu in ultimul rand observatia privind comportarea pe tot parcursul examinarii.

Orice problema resimtita de familie poate face obiectul unei consultatii familiale. Problemele cu alura individuala, precum depresii, obsesii, atacuri de panica, fobii, prin impactul lor familial pot face si ele obiectul terapiei sistemice. In acest caz, prin consultatiile familiale , alti membri ai familiei sunt ajutati sa inteleaga pacientul identificat si pot afla cum sa faca fata situatiei si cum sa il ajute. Psihoterapia sistemica familiala este foarte recomandata pentru a face fata si dificultatilor din perioada de adolescenta : tulburari de comportament, tulburari ale conduitei alimentare, tentative suicidare, conduite adictive etc.

Rezultatele obtinute sunt confidentiale si se pot concretiza sub forma de avize, rapoarte, recomandari, profiluri psihologice etc.

Servicii

 • examen psihologic la angajarea in munca;
 • examen psihologic periodic, in vederea obtinerii avizului pentru continuarea activitatii (exemplu: examen psihologic din cadrul controlului de medicina muncii)
 • evaluarea, selectia si recrutarea personalului in functie de cerintele ocupationale sau ale postului;
 • consiliere pentru orientarea in cariera si dezvoltare personala;
 • informare si consiliere in vederea reconversiei si integrarii socio-profesionale;
 • formare, orientare si repartitie in munca dupa criterii psihologice;
 • analiza psihologica si prevenirea incidentelor, evenimentelor si accidentelor de munca. Baza legala o constituie Legea securitatii si sanatatii in munca nr.319/2006 – art.13, art.48 alin.2 lit. b) si H.G. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor.

Psihologia transporturilor – se adreseaza celor ce doresc sa urmeze cursurile unei scoli de conducatori auto pentru obtinerea permisului de conducere ( toate categoriile)
Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale – se adreseaza in special angajatorilor care au personal care necesita aviz de port arma si munitie cat si pentru persoanele care solicita permis pentru port arma si munitie.
Consideram ca fiecare client este unic in felul sau. De aceea, in procesul de identificare si dezvoltare a unor solutii, incepem prin a intelege natura si specificul activitatii acestuia.