Cabinet Psihologie Turda

Cabinet Individual de Psihologie Turda

Cabinet Psihologie Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Turda: Cabinet Individual de Psihologie Turda.

"Un obstacol e o nouă problemă. Nu există obstacol care, oricât de puţină voinţă ai avea, să nu se preschimbe într-o trambulină, într-un prilej de a te înălţa din nou". (Roger Martin du Gard)

Cabinetul de psihologie este  reprezentat de profesionist specializat in psihologie, psihoterapie şi consiliere cognitiv-comportamentală.Cabinetul de psihologie înseamnă seriozitate, confidenţialitat, profesionalism, corectitudine , punctualitate.Cabinetul de psihologie se adresează tuturor persoanelor indiferent de vărstă, religie, nivel de pregătire profesională, statut social, orientare sexuală.

- psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din Romania

- membru al Colegiului Psihologilor din Romania

- membru APCCR- Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania

Servicii

  • Psihologie clinică
  • Psihoterapie cognitiv-comportmentală
  • Psihoerapie de cuplu sau familie
  • Consiliere psihologică
  • Consiliere pentru bolnavii oncologici                                                                                                                                                                     

    Serviciile mele constau in consiliere în tratarea depresiei, a anxietăţii şi tulburărilor de panica, dar şi servicii de psihoterapie de cuplu sau de familie, consiliere în perioada adolescenţei , psihoeducaţională sau psihooncologie.Sunteţi în căutarea unui psiholog în Turda sau aveţi doar câteva întrebări vizavi de anumite stări sau sentimente care vă incearcă? Vă stau la dispoziţie de luni până vineri , trebuie doar să sunaţi în prealabil pentru a stabilii ora şedinţei.

 

Galerie foto