Cabinet Psihologie Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Voluntari: Psiholog Online • Cabinet Psihologie Otopeni • Voluntari • Tunari • Mogosoaia • Pipera.
Psiholog Online • Mogosoaia • Voluntari • Pipera
Psihologie ~ Hipnoterapie ~ Dezvoltare personala
0726.260.022
Cabinet Individual de Psihologie Ştefānescu Corina Emy
Despre Mine
Sunt aici pentru cei care isi doresc sa se cunoasca sau sa se re-cunoasca, pentru a intelege ce a fost si sa priveasca cu mai multa incredere spre viitor.Uneori nici nu stim cum sa spunem ce simtim, ce gandim. A exprima in cuvinte ceea ce se petrece inauntrul nostru este primul pas spre clarificare si planificare. Cu totii trecem prin etape dificile si fericite, atat individual cat si impreuna si este important sa stim ca nu suntem singuri.
Daca aveti probleme de sanatate mintala mai severe sau daca simtiti ca aveti nevoie de ajutor imediat, va recomand sa apelati la serviciile unui psiholog care este mai aproape de dumneavoastra sau ne putem vedea si in cabinetul din Otopeni.
In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, alegerea unei terapii devine o solutie posibila si viabila, insa adeseori pasul nu este facut. Este insa bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza diferit la dificultati, intr-un mod unic si personal care se poate manifesta la nivelul gandurilor, al comportamentelor, prin emotii sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.
A apela la un psiholog nu este echivalent cu a avea probleme mentale, psihice. Psihologul nu vindeca, ci ajuta la intelegerea unor situatii si la gasirea unor solutii potrivite fiecarei persoane, in mod individual.
Cand putem apela la psiholog?
Servicii
Consiliere/terapie individuala
Sedintele se stabilesc in functie de problema, timpul si energia pe care fiecare este dispus sa si le investeasca in propria schimbare sau dezvoltare. Terapia individuala duce catre o mai buna intelegere a propriei persoane, gasirea unor cai de identificare si gestionare a emotiilor, identificarea cauzelor care stau la baza simptomelor, deprinderea unor strategii de adaptare, facilitarea schimbarilor in stilul de viata, imbunatatirea relatiilor.
Consiliere/terapie de grup
Se desfasoara in grupuri de 4-8 persoane, formate cu intentia si angajamentul de a lucra impreuna intr-un anumit ritm – saptamanal, bilunar, lunar. Este de preferat ca grupurile sa fie constante, deoarece se creaza o legatura bazata pe camaraderie, deschidere catre perspective diferite, lipsa de judecata, acceptare, incredere, confidentialite, auto-descoperire; un spatiu sigur pentru exprimarea si trairea diferitelor emotii. Terapia de grup duce catre aceleasi rezultate ca si cea individuala, doar calea este diferita.
Grupurile se formeaza de 2 ori pe an, in functie de cerere.
Consiliere / psihoterapie individuala
Consiliere / psihoterapie pentru adolescenti:
Consiliere parinti:
Consiliere de cuplu si familie:
Coaching si dezvoltare personala: