Cabinet Psihologie Baneasa

Cabinet Psihologie Baneasa Bucuresti - CHIRIACESCU GEORGE-LIVIU

Cabinet Psihologie Baneasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Baneasa: Cabinet Psihologie Baneasa Bucuresti - CHIRIACESCU GEORGE-LIVIU.

cabinet-psihologie-baneasa

Psihoterapia online (video-conferinta)
Psihoterapia individuala
Psihoterapie de cuplu
Consilierea copiilor si a adolescentilor
Consilierea in cariera

Despre Mine

psiholog-baneasaCabinetul CHIRIACESCU GEORGE-LIVIU din Baneasa - psiholog si psihoterapeut adlerian va ofera servicii psihologice personalizate pentru copii, adolescenti, adulti, cuplu si familie precum: consiliere psihologica si terapie, evaluare psihologica, interventii psihoterapeutice, psihodiagnostic si evaluare clinica, psihoterapie suportiva, dezvoltare personala.

  • Psihoterapeut Adlerian – Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR)
  • Licentiat in ”Psihologie si Sociologie”
  • Master in ”Psihologie clinica si interventie psihologica”.

Membru:

  • Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI)
  • Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR).
  • Federatia Romana de Psihoterapie (FRP)
  • International Association of Individual Psychology (IAIP)
  • Societatea Academica a Stiintelor Comportamentale (SASC)

Sedintele de consiliere si psihoterapie se adreseaza oricarei persoane, cuplu sau familii care doresc sa primeasca ajutor cu privire la orice dificultati de ordin psiho-emotional, pentru imbunatatirea calitatii vietii, de ex.: relatii conflictuale in familie sau in cuplu, adictii (dependenta de alcool, jocuri de noroc, tutun, droguri s.a.), dinamica sexuala, boli incurabile si dizabilitati, doliu, divort, boli psihosomatice (afectiuni a caror aparitie sau evolutie este influentata de factori psihologici, de ex.: astm, migrene, anorexie, bulimie, obezitate, ulcer, diabet zaharat, cancer s.a.), dificultati in luarea unei decizii, depresie etc.

psihologiebaneasabucuresti_680

In momente de incertitudine, confuzie, durere sau cumpana, alegerea unei terapii devine o solutie posibila si viabila, insa adeseori pasul nu este facut. Este insa bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza diferit la dificultati, intr-un mod unic si personal care se poate manifesta la nivelul gandurilor, al comportamentelor, prin emotii sau prin relationarea cu cei din jur, ori chiar prin simptome fizice neplacute care nelinistesc.

Servicii Psihoterapie

Echipa terapeutica:

George Chiriacescu – psihoterapeut adlerian

Psihoterapia individuala
Psihoterapia individuala este un proces in care clientul este sprijinit si incurajat in intelegerea situatiilor cu care se confrunta, si in abordarea unor noi comportamente si strategii de abordare a acestora. Depresia, adictiile, abuzul de substante, atacurile de panica, decesul unei persoane apropiate, divortul sau despartirea, problemele sexuale, etc. sunt tot atatea situatii de viata pe care este nevoie de eforturi sustinute pentru a le depasi, iar psihoterapia poate fi o solutie de succes.

Psihoterapia online (video-conferinta).
Psihoterapia prin video-conferinta are acelasi scop si foloseste aceleasi metode ca si terapia individiuala, difera doar spatiul in care se desfasoara discutia – spatiul virtual. Psihoterapia online prinde din ce in ce mai mult teren si adevenit o alternativa viabila psihoterapiei in cabinet. Este varianta excelenta mai ales daca esti departe de tara sau in alt oras. Nu ai nevoie decat de un aparat conectat la Internet si programul skype instalat. Momentele de anxietate, depresie, atacuri de panica, etc. , sau nevoia de dezvoltare personala, sunt tot atatea motive de a accesa resursa psihoterapiei online!

Psihoterapia de cuplu
In cadrul cuplurilor, lipsa de respect, atitudinile abuzive, lipsa de comunicare reala sau de scopuri si dorinte nerealiste, devin motive de conflict si duc la situatii ce pot culmina cu destramarea cuplului. Prin incercarea de armonizare a celor doua” stiluri de viata” ce formeaza cuplul, psihoterapia de cuplu aduce in prim-plan principii precum: egalitate, cooperare, respect si grija fata de celalalt.

Consilierea copiilor si a adolescentilor
Consilierea copiilor si a adolescentilor are ca scop intelegerea si rezolvarea problemelor emotionale si de comportament. Aparitia enurezisului nocturn, a problemelor de comportament, scaderea randamentului scolar, retragerea in sine, etc. sunt forme de atragere a atentiei asupra lipsei mijloacelor de gestionare a unor evenimente din viata copiilor. Evenimentele pot fi diverse si, chiar daca nu reprezinta o trauma evidenta, ele pot fi percepute ca traumatizante la nivelul lor de intelegere iar acest lucru poate sa genereze diferite simptome.

Consilierea in cariera
Consilierea in cariera reprezinta forma de asistenta continua acordata candidatului in procesul complex de adaptare la mediul schimbator al muncii. Aceasta il ajuta sa verifice daca poseda aptitudinile necesare pentru practicarea cu succes a unei profesii, sa isi descopere interesele sau preferintele pentru o anumita profesie sau pentru o familie de profesii si sa isi evalueze, intr-un mod realist, sansele de reusita.