Cabinet Psihologie Bucuresti-Sector 5

Cabinet Individual de Psihologie - Petrache Viorica

Cabinet Psihologie Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Psihologie Bucuresti-Sector 5: Cabinet Individual de Psihologie - Petrache Viorica.

Psiholog Viorica Petrache apare in Registrul Unic al Psihologilor - partea I, editat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 09146, cu atestare in:
- Psihologie clinica, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie
- Psihoterapie cognitiv-comportamentala, prin Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie

Cabinet Individual de Psihologie Petrache Viorica este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, apare in Registrul Unic al Psihologilor – partea a II-a, cu numarul de inregistrare 10B3135.

Cine sunt eu, psihologul Viorica Petrache?
Sunt persoana in prezenta careia, poti sa plangi, sa razi, sa zambesti, sa te bucuri, sa-ti explorezi nestingherit interiorul, sa fii tu insuti. Sunt persoana care te asculta, te indruma, te intelege, si mai presus de toate, te accepta neconditionat.
Eu sunt omul care a inteles ca in fiecare din noi exista puterea de a se ridica si de a merge mai departe, ca exista speranta si rezolvare.
In mine gasesti un partener care te insoteste pe drumul parcurs de tine, spre autocunoastere si rezolvare.

Deviza personala:
Accepta libertatea iubirii de Sine!

Deviza personala ca psihoterapeut:
Numai privind lumea prin ochii celuilalt, acesta gaseste puterea de a patrunde in adancuri si a deschide calea pe care o veti parcurge impreuna - calea cunoasterii si a schimbarii.

Cand putem apela la psiholog?
- atunci cand avem o stare de tristete profunda, neliniste interioara, plansul este facil si greu de oprit, nu ne mai putem concentra, nu ne mai bucuram de viata,nu mai gasim nicio speranta de viitor.
- atunci cand avem palpitatii, o senzatie de sufocare, tremor, pentru care nu exista o cauza organica, teama ca ne vom simti rau, vom lesina si/sau vom muri.
- atunci cand evitam sa mai iesim singuri pe strada de teama ca vom lesina si vomcadea.
- cand avem insomnii.
- in urma unui divort.
- cand ai pierdut pe cineva drag iar doliul este interminabil.
- atunci cand copilul tau este abatut, rezultatele scolare sunt mai slabe ca inainte,nu se mai poate concentra, sau nu te mai asculta.
- atunci cand copilul tau, adolescent, este deprimat, lipseste de la scoala, sau consumadroguri.
- atunci cand in cuplu nu mai exista comunicare, iar cei doi parteneri se comporta ca doi straini (existaagresivitate fizica si/sau verbala).
- pentru disfunctii sexuale
- cand nu ai incredere in tine sau iti este teama sa vorbesti in public.
- sau pur si simplu pentru dezvoltare personala.
- ori de cate ori simti ca nu mai poti face fata singur problemelor care te framanta si ai nevoie de cineva care sa te ghideze catre gasirea celor mai potrivite solutii.
Acestea sunt doar cateva motive pentru care ai putea apela la un psiholog.Serviciile unui psiholog sunt mult mai numeroase , fiecare avand problematica sa si motivatia intrinseca.

De ce sa apelezi la un psiholog?
Pentru ca exista nevoia bazala a fiintei umane de a fi ajutata de semenii ei. Atunci cand ai sentimentul neputintei si simti ca nu mai poti face fata de unul singur problemelor care te coplesesc, gasesti in psiholog specialistul care te indruma spre a-ti gasi resursele necesare rezolvarii problemelor tale.

Servicii

Psihoterapie Scurta Strategica
Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala
Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie
Consiliere psihologica

 

Licentiata in Psihologie

Master in Psihoterapie Cognitiv- Comportamentala

Formare in Psihoterapie Scurta Strategica,Arezzo -Italia

Formare in Psihoterapie Sistemica Cuplu,Copil,Familie

Atestat de libera practica in Psihoterapie  Clinica

Atestat de libera practica in Psihoterapie  Cognitiv- Comportamentala

 

 

 

Galerie foto